September 21, 2019

“Så här håller jag samma utseende hela tiden”

Bianca är allmänt förstått för sina bloggar, arbetar som sociala medier webbplatser influencer, entreprenör och också vokalist.
Hon gick med i det svenska rikstäckande urvalet för Junior Eurovision Song Contest 2006. Deras sång slutfördes i 2: a området.

En lång tid har gått sedan dess, liksom för närvarande kräver vi att erkänna verkligheten att den svenska kändisen faktiskt har förändrat en hel del och även i dag ser hon imponerande ut. Bianca har faktiskt gjort ett stort märke i Sverige med sitt engagemang i realityserien “Wahlgrens Värld”. Hon har faktiskt också debuterat på sin podcast som varade fram till augusti 2019.


Ända sedan dess har den 24-åriga faktiskt förvärvat det utseende som utsätter henne för ett riktigt ideal, vilket är en fantastisk framgång för en individs liv. Hon avslöjade att det här är resultatet av intensiva träningspass som hon faktiskt har genomfört de senaste månaderna. Vi har faktiskt sett ett par bilder på hennes sociala nätverkskonton men hon klargjorde aldrig att de var så intensiva.

Hon har faktiskt dessutom uppdaterat sina följare med de välbalanserade recept som hon faktiskt har fått. Hon sa: “Ingen alkohol, inga godisar och även en betydande mängd vatten tillsammans med lämplig vila är avgörande för vad som helst.” Det finns några människor bland hennes fans som bortser från deklarationerna.
Vi kan med säkerhet hävda att hon har rätt, som hon har bevisat oss med sitt utseende! Om du vill förbättra ditt utseende är det oerhört viktigt att du hittar en jämvikt i ditt liv.

Vi fortsatte att fråga Bianca om hennes livsstil
Hur förbereder du ditt hår och din hud?


“Jag fokuserar mycket på hydrering och stråle och gör också så många paket som möjligt för extra glans. Det kommer säkert att finnas massor av ansiktsmasker och även en tjockare hudkräm med mycket olja på morgonen och kvällen. “

Hur mycket tid köper du dina träningspass?
“Okej, jag kom till gymmet fem gånger i veckan, två timmar om dagen och jag tänker också öka det antalet till 6 gånger i veckan. Jag kör några timmar före varje träning och fortsätter sedan med vikt lyft.”
Bianca har faktiskt vunnit TV-individualitetsprisen på Kristallen 2018.

SHARE:
Uncategorized 0 Replies to ““Så här håller jag samma utseende hela tiden””